Interpretacja wyników

Choroby przysadki mózgowej, tarczycy, nadnerczy, jajników.
Anna112
Użytkownicy
Posty: 1
Rejestracja: 7 mar 2019, o 11:01

Interpretacja wyników

Post autor: Anna112 » 7 mar 2019, o 11:10

Witam serdecznie od pewnego czasu źle się czuję lekarz rodzinny wypisał mi szereg badań w tym na tarczycę
Tsh 0.132. Norma 0.27 - 4.2
Anty Tpo 512.90 Norma 0.00-34.00
Anty tg 122. Norma 0.00-115.00

Co wynika z tych badań wizyta u endokrynolog dopiero na 26.03.
Czy powinnam jeszcze wykonać jakieś badania przed wizytą?

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości