wyniki badań

Rozpoznawanie, profilaktyka i leczenie chorób wewnętrznych, choroby wieku starszego, choroby zakaźne, układu oddechowego, diabetologia, alergie.
Awatar użytkownika
monia40
Super Przyjaciel
Super Przyjaciel
Posty: 228
Rejestracja: 21 lis 2015, o 04:16

wyniki badań

Post autor: monia40 » 8 kwie 2016, o 14:45

odebrala dzis wyniki badań. Prosze o interpretacje.
Kobieta 40 lat. Wystaczy narazie dieta i wiecej ruchu ??Staram się zdrowo odzywiać skąd ten cholesterol?

Glukoza 90 (70-99)
Cholesterol całkowity 218
HDL 59
LDL 136
trójglicerydy 116


TSH 1,690 (0,270-4,200)
FT4 1,66(0,93-1,71)

dimedicus

Re: wyniki badań

Post autor: dimedicus » 8 kwie 2016, o 15:06

Nie jest źle,są niewielkie przekroczenia,wystarczy zmiana diety.Ruch? zawsze jest wskazany.
Generalnie nic poważnego.

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości